Gäddbetet som alla snackar om har kommit!

På förra Sportfiskemässan kunde man träffa betesbyggarlegendaren Joe ”Trueglide” Peterson i CWC:s monter. Anledningen till att han fanns i deras monter är att i höst så kommer CWC att lansera plastversioner av hans beten. På mässan kunde man klämma och känna lite på dessa nyheter och de såg riktigt fina ut.

Nu är ju Joe en av världens bästa betesbyggare med helt magiska träbeten så det är ju en skillnad mellan dom och plastversionerna. Men skillnaden mellan dom är ändå inte så stor som man kunnat förvänta sig och prislappen kommer  att vara betydligt lägre. Om man ens kan få tag på hans träbeten idag så kostar de runt 800 kronor.

Med det sagt så har Joe extremt höga krav på sina beten och han har inte hittat någon som kunna ta på sig att göra plastversioner av hans beten enligt honom själv, men nu har han alltså bestämt sig för att låta svenska CWC att göra det och de kommer att säljas globalt. Det känns stort, väldigt stort.

Guppy RT är det första betet som har släppts. RT står för Rubber Tail och den kommer att komma med två olika tailar. En curly. Man har målat och lagt glitter både insidan och utsidan av betet och på så sätt skapat ett djup i det. Utsidan har ett reptåligt ”nano”-lager som är liknande det man har på telefoner idag. Förutom färgsättningarna så är ett annat av hans signum på beten de stora ögonen och de har faktiskt lyckats få till på dessa plastversioner riktigt bra. Vi har fått in den 22cm 120g och en 17.5 cm 70g. Priser: 249:- resp. 219:-

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.